Verzekeringen

De ruimte om zorgeloos te leven, dat is wat Nijen Twilhaar u kan bieden. In elk opzicht. Met een hypotheek via ons kantoor mochten wij misschien al een bijdrage leveren aan uw woonplezier, maar zorgeloos leven omvat natuurlijk meer. Denk maar aan uw woonhuis; de inboedel die van uw huis een thuis maakt; het inkomen waar uw levensstijl op is afgestemd en wat extra financiƫle armslag als dat nodig is. Van al die aspecten wilt u tot in lengte van jaren genieten. Die zijn een goede verzekering waard.

Juist als het om die aspecten van zorgeloos leven gaat, kan Nijen Twilhaar u van dienst zijn. Waar we kunnen, willen we helpen voorkomen dat uw woonplezier ooit een zorg wordt. Met dat doel ontwikkelden we voor onze relaties het Totaal Woonpakket. U kunt dit pakket zo compleet maken als u zelf wilt, want het omvat verzekeringen voor: Woonhuis, Inboedel, WA, Ongevallen, Auto, Reisverzekering etc.

Hoe u hieruit uw persoonlijke Totaal Woonpakket samenstelt, bepaalt u uiteraard zelf. Maar welke combinatie u ook kiest, twee dingen staan vast: u bent uitstekend verzekerd tegen een bijzonder goede prijs. De dekkingen in het pakket zijn precies op elkaar afgestemd. U betaalt dus nooit teveel omdat iets dubbel gedekt is. zodat u zoveel mogelijk ruimte overhoudt om zorgeloos te leven!

Verzekeren is heel persoonlijk. Pas als je je klanten goed kent, kun je ze passend adviseren. Daarom willen wij u graag beter leren kennen zodat wij samen met u kunnen bepalen wat het beste bij uw eigen omstandigheden en wensen past.